STRONGFIRST

#STERKFORLIVET

I StrongFirst jakter vi på den meste effektive treningen for å bygge opp en sterk og sunn kropp. Her er ikke “jaget etter” max repetisjoner, så mange runder du klarer eller ekstreme økter i fokus.

StrongFirst sin filosofi er å bygge opp en sterk kropp helt fra grunnen av, med fokus på 100% korrekt teknikk for å unngå skader. StrongFirst bygger styrke med flere kraftige verktøy —Kettlebells, Barbells & Bodyweight.

HELHETLIG TRENING

StrongFirst er et program utelukkende for fysisk trening. Uavhengig av om du er en trent idrettsutøver eller en kontoransatt mosjonist, så vil StrongFirst utfordre deg.

Vi har fokus på å utvikle helheten i kroppen, og jobber med styrke og mobilitet i hver time. StrongFirst passer som hånd i hanske med Ground Force Method. Kombinasjonen Ground Force Method og StrongFirst kettlebell er utmerket trening for eksempelvis rehabilitering og styrkeoppbygging for utrente. Du blir også introdusert til elementer fra StrongFirst Bodyweight.

TOPP UTBYTTE

StrongFirst Kettlebell tilbys som gruppetimer og PT timer. 

Som første kampsportsenter i Norge, tilbyr vi nå StrongFirst Kettlebell. Vi har flere sertifiserte Strong First Gyria instruktører, som alle setter sikkerhet i høysetet, nettopp slik at du får topp utbytte av din trening.

Det er ikke anledning til å ta Drop-In timer her. Kreves eget forkurs for å delta.

Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg.

Kontaktskjema

13 + 9 =

Kontakt

Leirvikåsen 47B

5179 GODVIK

Tel: (+47) 907 902 82