KICKBOXING

Variert trening

Kickboxing byr på mange fordeler: kondisjon, styrke, smidighet, koordinasjon, balanse, konsentrasjon, utholdenhet, presisjon og psyke. Kickboxing kan utøves på mange forskjellige måter (eks. fullkontakt, lettkontakt, semikontakt og Musical Forms), noe som betyr at vi har meget fleksibel og variabel trening.

Treningsglede

Vi satser hovedsaklig på lettkontakt og har som mål å få frem treningsglede for kickboxing, enten du er idrettsutøver på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå (på sikt), eller som mosjonist og delvis aktiv. Det jobbes også mye med det mentale aspektet innenfor sporten med hensyn på holdningsskapende arbeid.

Lett å lære

Kickboxing er en sammensatt kampsport av karate og boksing. Fordelingen arter seg til ca 50% fra hver stilart, der sparkteknikker stammer fra karate og slagteknikkene er hentet fra boksing. De to forskjellige stilene gjør at kickboxing er lett å lære og man finner fort ut at en kan stortrives med denne sporten.

Kom i form

Kickboxing har sin opprinnelse fra USA i 1972. Dette igjen ble lansert i Europa og spesielt i Tyskland i 1974 som startet såkalt kontaktkarate. Den gang utførte man kun det som i dag kalles fullkontakt kickboxing. Når det senere ble innført nye disipliner valgte man å kalle idretten kickboxing. I Norge har kickboxing vært utøvd siden midten av 70-tallet.

Kickboxing er i dag en av verdens største idretter på verdensbasis (sett bort i fra lagidretter).

Majoriteten av våre utøvere trener Kickboxing for å holde seg i form – ta steget du også!

Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg.

Kontaktskjema

11 + 6 =

Kontakt

Leirvikåsen 47B

5179 GODVIK

Tel: (+47) 907 902 82