Stripetest

Da er tiden inne for stripetest igjen fra 14.-16. oktober (gjelder Kickboxing og Ju-Jutsu). Da blir du sannsynligvis enda mer klar til gradering under Oktoberleiren kommende helg.

Stripetester sikrer bedre progresjon for deg, forutsatt nok treninger. Les mer om stripetester og graderinger. Sørg for at du har nok treninger og striper, så er du også i rute 🙂 De av dere som går glipp av treninger og vil finpusse teknikken, kan benytte PT-time(r).

Om du skal gradere deg eller ei, så er stripetesten en viktig nivåsjekk for deg. De som mangler rød stripe etter ukens stripetester, kan få stripetest i løpet av lørdag (på leiren). Lykke til folkens!

Gradering

Dersom du skal gradere deg under Oktoberleiren 2019, må gradering være avklart med instruktør på forhånd. Alle må levere inn kampsportpasset i forkant av leiren.

Info og påmelding her: Oktoberleiren 2019

%d bloggere liker dette: