Stripetest

Da er tiden inne for stripetest igjen fra 11.-13. mars (gjelder Kickboxing og Ju-Jutsu). Da blir du sannsynligvis klar til gradering under helgens Bushido Samurai Camp 2019.

Stripetester sikrer bedre progresjon for deg, forutsatt nok treninger. Les mer om stripetester og graderinger. Sørg for at du har nok treninger og striper, så er du også i rute 🙂 De av dere som går glipp av treninger og vil finpusse teknikken, kan benytte PT-time(r).

Om du skal gradere deg eller ei, så er stripetesten en viktig nivåsjekk for deg. Lykke til folkens!

Gradering

Dersom du skal gradere deg under Bushido Samurai Camp 2019, må gradering være avklart med instruktør på forhånd. Alle må levere inn kampsportpasset i forkant av leiren. Info og påmelding her: Bushido Samurai Camp 2019

Stengt 14.03 og 18.03

Senteret er alltid stengt dagen før og dagen etter internasjonal treningsleir i Nordneshallen.

 

%d bloggere liker dette: