På stående fot takket vi ja til invitasjon fra Flow State Bergen, ved Christoffer Solheim. 

Sjansen til å prøve ut deres flytetank i særdeles avslappende omgivelser bød seg. Og for en opplevelse!

Flotasjonsterapi skjer i en flytetank. Det er en tank som inneholder vann og epsomsalt. Vannet holder kroppstemperatur og på grunn av saltet flyter man som en kork helt uanstrengt. Tanken har en romslig følelse med sine 2.3 meter lengde, 1,45 meter bredde og 1,2 meter høyde innvendig. Tanken er lyd og lydtett for at det skal være minimalt med sensoriske inntrykk.

Etter 5-6 minutter sovnet jeg og våknet like før timen var over. Spenninger i nakke var borte og kroppen fullstendig avslappet! I tillegg kan du prøve ut Cryobehandling og få lysterapi. Dessuten har de eget styrkerom der du blant annet kan få PT-timer under kyndig veiledning.

Dette var en særdeles positiv opplevelse og anbefales alle – også et must for enhver kampsportutøver. Glimrende for restitusjon! 

Og faktum er at 2 menn drifter et konsept som i utgangspunktet kan tenkes å være «feminint». Samtidig har de satt sitt eget preg og skapt et særpeg som har en smooth og røff stil, i et typisk «Spa-landskap». 

Etter endt «flyting», ble det også til til Podcast. Har du en time ledig og vil høre mer om kampsport, fellesskap, bevegligshetstrening, med mer – helt ufiltrert – så hør mer på denne Podcasten

%d bloggere liker dette: