Fra littsint.no kan du laste ned en gratis E-bok «Foreldreveileder i sinnemestring». E-boken inneholder 10 videosnutter som er hentet fra en sinnemestringsterapi. Videosnuttene formidler en godt dokumentert modell for sinnemestring på en konkret måte.

Hjemmesiden og E-boken er laget av psykologspesialist Steinar Sunde ved familievernkontoret i Molde, med støtte fra Barne, Ungdom og Familie direktoratet.

Målet med hjemmesiden Littsint.no og E-boken er å nå ut med psykologisk kunnskap og metode til foreldre, som ett verktøy til å hjelpe seg selv med å skape en tryggere og mer forutsigbar hverdag for barna.

Om du ønsker mer hjelp til mestring av sinne er familievernet i Norge kurset i metoden som blir presentert i E-boken. 

Veilederen for foreldre finnes både som e-bok med videoeksempler og som pdf-fil. Begge kan lastes ned gratis her

%d bloggere liker dette: