Det finnes «Push-Ups» og så finnes det «Hardstyle Push-Ups» med «Total Body Tension». Dersom du er på jakt etter styrke i overkroppen og styrketrening uten utstyr, så mener vi denne øvelsen en av dine beste alternativ.

Push-Ups er en funksjonell øvelse som gir god styrke i bryst, skuldre og på baksiden av overarmen. Fordelen med Push-Ups framfor mange andre øvelser, er at den også bedrer skulderstabiliteten og styrker kjernemuskulaturen.

Øvelsen er ofte undervurdert med tanke på effekt. Det flotte med Push-Ups er at man i utgangspunktet kan trene med egen kroppsvekt, samtidig som den finnes i tallrike kombinasjoner. Ved bruk av strikk, eller ved å plassere føttene høyere opp enn armene, kan du også variere og øke belastningen.

Hos oss er Kari Nybø og Tomasz Waszczewski begge StrongFirst Bodyweight sertifiserte instruktører, som tilbyr PT-timer.

Under ser du video av standard Hardstyle Push Ups

%d bloggere liker dette: